Home Wonen Badkamer inspiratie
Badkamer inspiratie

Badkamer inspiratie

door admin
69 bekeken

Is jouw bad, douche of wellicht wel heel je badkamer toe aan vervanging? Maar heb je weinig inspiratie om het opnieuw in te richten? Neem dan deze blog eens door. Wij geven je de inspiratie waarvan je niet eens wist dat je het had.

Gouden tinten

Gouden tinten ouderwets? Dacht het niet. Tinten van goud en koper zijn terug van weggeweest en geven je toilet, gootsteen en de rest van je badkamer een vintage en luxe uitstraling. Daarnaast geef je met enkele gouden tinten jouw moderne badkamer warmere accenten. Klik hier voor meer Badkamer voorbeelden.

Futuristische badkamer inspiratie

Toilet verwarming, automatisch licht en verstelbare haardrogers. Ben je van deze technieken al onder de indruk? Dan zullen de hedendaagse technieken je zeker  verbijsteren. Vandaag de dag douche je onder een slimme douche, heb je een mini koelkast en automatische spoelbakken in je badkamer.

Denk daarnaast aan een ingebouwd bluetooth-luidsprekersysteem, spraakgestuurde functies voor verlichting en temperatuur en slimme spiegels die met je praten. De mogelijkheden zijn eindeloos en als je wilt kan je badkamer er zo uit als in een sci-fi film.

Zwarte badkamers

Grijs was altijd erg populair in badkamers de afgelopen jaren. Echter beginnen zwarte badkamers steeds populairder te worden. Vandaag de dag geldt: grijs is mooi, zwart is geweldig! Je vindt zwart terug in randen om spiegels, badkuipen of kranen. Vaak met een mat-zwarte afwerking.

Industriële wastafels

Dit is niet voor iedereen weggelegd, echter zijn industriële wastafels tegenwoordig erg populair. Zo’n wastafel kan prima gecombineerd worden met je moderne badkamer.

Tegelpatronen

Ten slotte de tegelpatronen. Deze waren vroeger erg populair maar krijgen tegenwoordig een heropleving. Enkel een metrotegel of een grootformaat tegel volstaat niet meer. Tegenwoordig zijn er weer tegeltjes te vinden in allerlei soorten en maten. Van zeshoekige, ruitvormige tot Marokkaanse vissenschubben. En deze trend is niet enkel op de vloer van je badkamer te zien. De tegels worden ook op bijvoorbeeld muren en douches geplaatst.

 

Hopelijk hebben we een juiste dosis inspiratie gegeven voor jouw badkamer. Meer inspiratie nodig? Gratis Badkamer brochures aanvragen

Interessante blogs