Home Interieur Interieur ideeën voor jouw droomhuis
Interieur ideeën

Interieur ideeën voor jouw droomhuis

door admin
84 bekeken

Ben je net verhuisd? Of wil je jouw huis een (kleine) make-over geven? Met kleine aanpassingen kan je vaak al grote impact hebben op de uitstraling van jouw interieur. Denk bijvoorbeeld aan het plaatsen van een lamp, plant of schilderij. Wij geven je een aantal interieur ideeën om je te inspireren voor het creëren van jouw droomhuis.

Geef kleinere kamers meer ruimte

Geef de kleinere kamers in je huis meer ruimte door zachtere en lichtere kleuren te gebruiken. Plaats daarnaast veel spiegels en grote ramen. Door het licht dat door het raam binnenkomt en de weerspiegeling van de spiegels lijkt hierdoor een kamer groter dan dat deze in werkelijkheid is. Kijk ook hier eens voor meer vloer inspiratie.

Meng oud en nieuw, goedkoop en duurkoop

Let bij het inrichten van je huis niet op de combinatie van oud en nieuwkoop en duurkoop. Dat wil zeggen dat je best familie-erfstukken naast je moderne meubels mag plaatsen. Het is juist mooi dat jouw interieur jouw persoonlijkheid en stijl beide weerspiegelt. Zo vertelt een schilderij van je grootvader een verhaal. Een verhaal van de geschiedenis. De moderne stoel vertelt een verhaal over jou. Een verhaal van nu.

Gebruik producten die je al hebt

Iedereen kent het wel. Je hebt ergens in je huis dozen staan met daarin spullen die je haast vergeten bent. Neem vooral eens een kijkje in deze dozen alvorens je naar de winkel gaat om nieuwe spullen te kopen. Je zal verstelt staan van de producten die je vaak nog in huis hebt staan. En daarbij kost het ook helemaal niets.

Groene interieur ideeën in huis

Wij raden aan om zoveel mogelijk planten te plaatsen in je woonomgeving. Planten zijn over het algemeen goedkoop en bieden je de mogelijkheid om extra kleur en textuur aan je huis toe te voegen. Daarnaast hebben planten een verontreinigende functie en nemen zij schadelijke stoffen en gassen op uit de lucht.

 

Meer inspiratie nodig? Vloeren brochures aanvragen.

 

Interessante blogs