Home Wonen Keukentrends voor 2019
Keukentrends 2019

Keukentrends voor 2019

door admin
64 bekeken

Is jouw keuken toe aan vernieuwing? Wil je jouw keuken geheel vernieuwen of enkele aanpassingen doen om het nét weer iets mooier te maken? Dan kan een beetje inspiratie nooit kwaad. Wij geven je 5 keukentrends voor 2019.

Keukeneilanden

Met een keukeneiland geeft jouw keuken niet alleen een luxe uitstraling. Je zorgt er ook voor dat je tijdens het koken gezellig kan blijven praten met je partner, gezin of andere gasten. Zo kan je bijvoorbeeld barkrukken aan je kookeiland plaatsen. Niet alleen op sociaal gebied maar ook qua uitstraling erg tof!

Daarnaast kan je er – afhankelijk van het design – vaak je kookgerei in kwijt. Het kan dus ook voor extra opbergruimte zorgen. En laat je dat nu eens veel nodig hebben in je keuken.

Zwarte keukens

Donkere keukens nemen in populariteit toe. Zo zullen veel mensen een keuken nemen met een donker kleurenpallet. Weinig kleuren met daarbij erg de nadruk op zwart. Dit gecombineerd met bruine, grijze en beige kleuren.

Verborgen opslagkasten

Kasten welke je haast niet ziet zitten zijn ook erg populair. Deze kasten reiken vaak tot aan het plafond waardoor er veel extra ruimte ontstaat. Deze extra opslagruimte kan goed van pas komen met het toenemende aanbod van divers keukengerei. Wil je meer keukentrends ontdekken? Neem hier eens een kijkje voor meer keuken inspiratie.

Open kasten en rekken voor persoonlijke accessoires

Foto’s, kunstobjecten of andere persoonlijke accessoires. Iedereen heeft ze wel en je wilt ze natuurlijk op een mooie manier in je woning plaatsen. Een open rek of kast zorgt ervoor dat je jouw spulletjes prima kwijt kunt. Dit is ook de reden dat open kasten en rekken sterk in populariteit toenemen.

Duurzaamheid

In 2019 is milieuvriendelijkheid een veelbesproken onderwerp. Daarom kan een duurzame keuken natuurlijk niet achterblijven. Duurzaamheid staat tijdens de ontwikkeling van keukens hoog in het vaandel en men vindt het steeds belangrijker dat een keuken uit duurzaam materiaal bestaat. Dat wil ook zeggen materiaal dat goed recyclebaar is.

Zoals je ziet is de keukenmarkt in 2019 vol in beweging. Meer inspiratie nodig? Gratis Keuken brochures aanvragen

 

Interessante blogs