Home Interieur Mooiste haarden voor jouw nieuwe woning
Open haard

Mooiste haarden voor jouw nieuwe woning

door admin
64 bekeken

Een haard kan zowel buiten als binnen voor een gezellige sfeer zorgen. Vooral als het koud buiten is. Bij het kopen van een haard dien je echter met veel zaken rekening te houden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de brandstof en stijl van je haard. Een haard kan de gehele uitstraling van je ruimte transformeren. Wij raden allereerst aan om je budget te bepalen. Dit maakt de zoektocht naar de mooiste haarden een stuk minder stressvol. Lees vervolgens deze blog rustig door om advies in te winnen over de meest geschikte haard.

De omgeving van je haard

Neem bij het kiezen van altijd de omgeving van je haard mee in je beslissing. Dit is een van de belangrijkste zaken om rekening mee te houden omdat een open haard vaak het centrale punt van een kamer is. Zorg er dan ook voor dan je open haard niet te groot is. In dit geval dicteert  je haard namelijk je gehele kamer. Maar zorg er ook zeker niet voor dat je haard te klein is. Want dan ziet je haard er maar onbelangrijk uit.
Meer Haarden inspiratie opdoen?

Haard van marmer

Hoewel marmer vroeg een luxeartikel was, is het tegenwoordig betaalbaar geworden voor een grotere groep mensen. Marmer is een goede keuze omdat het erg duurzaam is en makkelijk om bij te houden. Let er wel altijd op dat het goed beschermd wordt tegen vocht. Marmer past zowel in een moderne als traditionele leefomgeving.

Mooiste haarden van staal

Een open haard van staan geeft op het eerste gezicht misschien niet net zo’n warm gevoel als een houten variant. Echter kan het wel als stijlvoller worden gezien. Zo past een stalen haard een mooi in een industrieel of simplistisch interieur.

Plaat rondom je haard

Een plaat rondom een haard is een van de meest gebruikte vormen vandaag de dag. Je kan het zien als een stuk steen waar een gat uit is gesneden. Dit type haard zorgt voor een gladde vormgeving en biedt een elegante uitstraling voor uw woonomgeving.

Haarden brochures aanvragen

Interessante blogs