Home Overige Pyjama voor jouw huwelijksnacht
pyjama

Pyjama voor jouw huwelijksnacht

door admin
145 bekeken

Tijdens jouw trouwdag wil je dat alles tip top in orde is. Je hebt je haar mooi, prachtige schoenen aan, je nagels zijn gelakt en je make-up is on point. En dan is daar uiteraard jouw jurk, een echte eye catcher. Maar wat als de dag voorbij is? Wat doe je tijdens jouw speciale huwelijksnacht aan? De pyjama voor deze nacht verdient om net zo speciaal te zijn als jouw jurk. Wij delen hieronder tips met jou voor inspiratie bij het kiezen van de perfecte bruidspyjama!

Wit

Surprise, surprise. Wit is de kleur om te dragen nu jullie net getrouwd zijn. En je kunt ermee variëren. Kies net een andere kleur wit voor jouw pyjama dan die van jouw jurk of juist dezelfde tint. Belangrijk is wel dat je een wittint doet die goed bij de ondertoon van jouw huid staat. Is jouw huid licht met een goudachtige ondertoon? Kies dan voor een crèmekleur. Heb je een lichte huid met een blauwe ondertoon? Dan staat gebroken wit jouw prachtig. Heb je een ivoorkleurige huid met een beige ondertoon? Dan staat champagne jou heel goed. Als jij een donkere huid hebt, dan is ivoor een perfecte keuze!

De juiste vorm en materiaal

Welk model kun jij het beste dragen voor jouw huwelijksnacht? Een echte topper is de nuisette ook wel slipdress genoemd. Dit is een kort jurkje dat boven je knie valt. Het mooiste materiaal hiervoor is zijde of kant. Als je iets meer bewegingsvrijheid wil, maar toch een elegante look wilt houden, is, modaal een aanrader. Wil je liever even slipdress aan? Kies dan voor een bijpassende satijnen pyjamaset.

 

Vergeet niet de details

Om jezelf echt een bruid te voelen in jouw pyjama, zijn het de kleine details die belangrijk zijn. Met kant creëer je elegantie. Dit materiaal is klassiek en tijdloos. De meeste nachtjurkjes hebben kanten details die echt voor dat extra beetje charme zorgen. Kijk ook eens naar een witte satijnen ochtendjas van rebelle, hiermee zorg je voor een prachtig geheel!

Interessante blogs